11 Nisan 2020 Cumartesi


Günümüzde atış, savaş  tarzında bir çok oyun mevcut ve bu oyunlara bir çok talep bulunuyor bir çok oyuncu bu oyunları oynamaktadır. Çocukluğunuz da konsol oyunu oynayıp halen de oynamayı seviyorsanız eğer 'Contra' oyununu unutmamış olmanız gerek. Peki çocukluğunuzu tekrar yaşamak istermisiniz? Cevabınız evet ise bu oyun olan Metal Askerler sayesinde tekrar yaşayabilirsini, Contra oyununun havasını tekrar hissedeceksiniz

Oyuna katılmak için, oyuncu önce oynamak için  güçlü hissettiği bir karakter seçmelidir. Başlangıçta, oyuncu sadece savaşmak için çok güçlü olmayan ateş gücüne sahip bir silahla donatılmıştır. Ancak çok fazla endişelenmeyin, çünkü bu oyunda karakter kontrol tekniği aynı zamanda zaferi veya yenilgiyi belirleyen faktörlerden biridir. Oyun boyunca, karakterin yolunda sürekli engeller ortaya çıkacaktır. Bu nedenle oyuncular, haritada görünen düşmanları yok etmek için hem engelleri aşmak hem de ateş etmek için karakteri çok akıllıca kontrol etmelidir. Varsayılan silahınız düşük ateş gücüne sahip bir tabancadır, ancak bunun hakkında çok fazla karıştırılmamalıdır. Oyun sırasında ekipman sandığına rastlayacaksınız, bu sandıkta çok daha fazla ateş gücüne sahip birçok farklı silah bulunuyor. Bu oyun “Contra” oyununa oldukça benziyor ancak çok yükseltildi. Bir yarışmayı geçtikten sonra, oyunculara bonuslar ve diğer çekici hediyeler verilir.

Görev Sistemi

Oyun 50 seviyeye kadar var ve her seviye kazanmak daha da zorlaşıyor. Ancak oyuncuların heyecanını teşvik etmek ve harika dövüş anları getirmek zordur. Üstesinden gelmek daha zor, alınan ödülün çok daha yüksek olacağı anlamına gelir.

Silahlar ve Eşyalar

Oyunda güçlü silahlar elde etmenin 2 yolu vardır: mağazadan satın alarak veya oyun ekranından alarak. Mağazada silah satın almak için, güçlü ateş gücüne sahip silahlara sahip olabilmek için büyük miktarda para harcamanız gerekecek. Sadece tek bir savaş için kullanılan silahlar değil, aynı zamanda tanklar, savaş robotları da var ... Savaş sürecinde size çok destek olacak araçlar olacaklar. Oyun ayrıca Uçan Ayakkabılar gibi ilginç eşyalar da ekledi ... bunlar harita boyunca dağılmış ekipman kutularında bulunacak.

İNDİRME LİNKİ : TIKLA İNDİR CLICK DOWNLOAD

0 Comments: